Bedrijfsafval Amsterdam

Bedrijfsafval Amsterdam

Als startende ondernemer komt er nogal wat op je af. De huur van je pand, het aanschaffen of huren van de inventaris, je bedrijfswagen en de ontwerpen van je logo. Maar wat je niet mag vergeten te regelen is het afvoeren van je bedrijfsafval. Begin je een nieuw bedrijf in Amsterdam? Dan krijg je te maken met reinigingsrechten die je moet betalen. Dat kan nog flink in de papieren lopen, de bedragen beginnen vanaf € 800,00 per jaar! Daarvoor moet je heel wat klussen binnen halen. Gelukkig kan het ook goedkoper. Door Bedrijfsafval Amsterdam in te schakelen. Je hebt dan al voor minder dan €200,00 per jaar een goed contract. Bedrijfsafval Amsterdam haalt volgens afspraak jouw bedrijfsafval op. Dat scheelt je veel geld en veel zorgen!

Bedrijfsafval Amsterdam is er voor de ondernemer

Ondernemers hebben het, zeker in deze tijd, niet makkelijk. Het is sappelen geblazen. En als je dan ook nog een groot deel van je inkomsten kwijt bent aan de gemeente, wordt ondernemen steeds minder aantrekkelijk. Bedrijfsafval Amsterdam staat voor je klaar. Voor een laag bedrag per maand wordt je bedrijfsafval iedere vier weken opgehaald. De looptijd van een contract bij dit bedrijf is net wat je afspreekt. Je kunt al bij Bedrijfsafval Amsterdam terecht met een maandelijks opzegbaar contract van 12 maanden. Dat is wat anders dan de andere aanbieders die uitgaan van minimaal 60 maanden!

Bedrijfsafval Amsterdam scheelt veel geld

Het verschil tussen € 800,00 en nog geen € 200,00 snapt iedereen. Maar wist je dat je complete reinigingskosten wegvallen wanneer je gebruik maakt van Bedrijfsafval Amsterdam? Waarschijnlijk krijg je wel een aanslag, maar hier kun je bezwaar tegen aantekenen wanneer je het contract van Bedrijfsafval Amsterdam kunt tonen. Je reinigingskosten worden dan kwijtgescholden. Dat scheelt, zogezegd, een slok op een borrel. Stel je eens voor wat je met dat geld kunt doen.

Waarom is Bedrijfsafval Amsterdam zoveel goedkoper?

Bedrijfsafval Amsterdam is vooral veel goedkoper doordat zij flexibele contracten van maximaal 2 jaar aanbieden. Dit bedrijf regelt alleen het ophalen van het bedrijfsafval in Amsterdam. Ze hebben verder niets te maken met het onderhoud van de stad Amsterdam zelf, daar zorgt de gemeente voor. Door het betalen van de belasting op de reinigingsrechten probeert de gemeente Amsterdam wat geld binnen te halen om de kosten voor het schoonhouden en -maken van de stad wat te verlichten. Deze kosten zijn in alle stadsdelen hetzelfde, of je nu in het centrum werkt of ergens in een van de andere stadsdelen.